*suck*

Sorry att man inte har skrivit.
Har varit i Italien så har inte riktigt haft tid och massa skola etc etc.
Italien va verkligen super mysigt, helt klart en upplevelse för livet. Underbara människor som är helt fantastiska!

Efter i jul har det mesta gått ner för. Skolan sket sig, förhållandet började ta stryk.. Och det gör det fortfarande. Man försöker och försöker men alltid är det något där som ligger och skaver och bubblar. Man försöker trycka bort tankarna och ångesten varje gång det smyger sig på. Jag förösker vara glad och le.. Men det är inte alltid jag går med på att lura mig själv. Och andra.

Gråt dina tårar dom kommer ändå torka.

Blääh

 

Sitter i soffan mitt i mörkret med en hund vid fötterna. Bejbi har somnat på typ 5 min skulle ba ut med hundarna men när ja kom tillbaka låg han och sov. Jobbat hela veckan så förstår att han är trött. Jag är också trött men har så jävla ont i min mage att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Påsken närmar sig, bara en dag kvar till påskafton. Är trött på alla högider, hade det inte varit för Maarit och Bengt ( Tb´s föräldrar ) hade man väl suttit hemma och önskat att min familj va som alla andras..

Är dessutom sjukt trött på egocentriska "vänner" men tacka gud för att jag har mina töser, är galetglad för Färry och hennes kille grattis och Challe och sussie för att ni är ni och att ni förgyller min dag. Utan er skulle jag inte klara mig. Vi kan prata om allt. Och vet ni vad? Jag skulle hellre hoppa ifrån en bro än att förlora er. ÄKTA vänskap skiter man inte i. Ni är guld värt och jag älskar er

Så vad ska man göra? Det är en massa skit på tv som vanligt. Det enda man kan göra är väl typ facebook som är relativt kul?

Men vi hörs imorn alla fina människor. Puss och kram , nana sött när ni ska sova <3

So lonley and so afraid.


RSS 2.0