Älskar dig

En tidig morgon
Solen lyser igenom fönstret
Den får mig att vakna
Du ligger tätt intill mig
Jag känner hur min lycka värmer ikapp med morgon solen
Din arm ligger fortfarande om mina axlar som igår kväll
Jag lyfter min hand
Smeker ditt hår
Ger dig en lätt kyss och viskar "jag älskar dig"
Du sover vidare
Men kanske du hör mina ord i din dröm

Jag älskar dig Tb Olsson

Orkar inte

Jadu, vart ska man börja. Är så galet trött på skolan med alla nationella. Så galet skönt att det är påsk nu plus att jag åker till Italien på tisdag så kommer bort från Sverige och allt skit som händer här, har varit hos polisen idag. Man ställer upp för sina vänner men inte fan får man något för det. Det är väl så det ska vara antar jag. Så nu får man gå runt och oroa sig om en viss person hittar en och gör ens liv till helvete och detta kommer eventuellt gå till domstolen och då måste jag vittna..

Har shoppat lite idag oxå, köpt 3 par nya skor som ja bland annat ska ha med mig till Italien och så passar det bra nu när våran börjar kika fram, jeansleggins och ett par nya solbrillor nu när jag ska till Italien med 43 konfirmander. Bilder kommer väl på skorna när jag får min kamera :)

Över påsk ska jag och mamma hemma till min pusstomats familj och fira och ha det mysigt, första gången dom ses och jag och Torbjörn har varit tsm i 6 månader på tisdag ahah, känns ju ganska bra. Vad ska i göra över påsk då? Något kul?

Puss och kram ses på stan

Du ser mig som jag är och accepterar mitt jag.

17 mars

Ibland blir sorgen för jobbig att bära.
Ibland blir smärtan alldeles för svår.
Det är då jag vänder mig inåt, när alla
frågar hur jag mår.
Saknaden efter min allra bästavän.
Tomrummet efter min älskade far.
Det river som en tagg och det svider i bitarna av mig som finns kvar.
När du försvann dog min glädje för livet.
Men jag har lärt mig att inte ta något för givet.
Man kan dö på en minut, på en sekund kan allt hända.
Min pappa försvann från mig för att aldrig återvända.
Men han finns fortfarande i min själ.
Han lever fortfarande i mitt hjärta och någon dag ska allt bli bra.
En dag ska jag läka min smärta.


Seg dag, har varit  små irreterad på en viss person. Att man orkar med.
Idag har det varit ännu en dag i skolan. började med no som man jobbade med i 20 minter sen satt man bara och lajva haha. Sen va det matte -.-" fast detta va typ min tredje lektion i rad som jag inte har jobbat något. Smart flicka, så nu blir det massa plugg hemma istället. Sen va det musik. Jag spelade elgitarr men failade totalt typ haha :D Sen lunch och efter det handledartid där alla gapa och skrek hur det skulle bli på balen. Haha gick åt skogen det med :) Sen va det tema och då va det bara att träna för kabarén ( eller hur FAN det nu stavas). Första halvan tränade jag och tjejerna på våran grymma dans :D Sen tränade vi på våra roller av lärarna som vi ska göra en smexig parodi av (y'
Nu är jag hemma och ska snart packa. Sen blir det kyrka sen åker man till Lerum :) Ska vara utan min skrutt i 3 dagar ;( Bara så inte okej.. Nu ska jag äta rostad macka och titta på simpsons :D
Puss och hej kuk i dig :D


...


Hur man än försöker är det ändå alltid något som skter sig..



http://www.youtube.com/watch?v=_fGYKszjszs&feature=related


Vänskap? Något att ha?




Jag har alltid vetat att vänskap har varit någon komplicerat och
krånligt. Men inte mellan oss. Vi som har klarat allting tillsammans. Gått igenom saker som ingen annan har klarat. Du va den enda som någonsin betydde något för mig. Bästa vänner från första ögonblicket vid bussen. Alla dagar i värmland, när vi vann kaninen och allt. Alla dagar vi badat i kåsjön och alla gånger vi smygit ut mitt i natten. Trodde inte något skulle kunna rubba våran vänskap. Vi har alltid sagt att inget ska komma emellan våran vänskap. INGET sa vi. Jag höll min del.. Resten kan du ju lista ut själv. Jag vill inget hellre än att du ska vara lycklig. För man vill väl sina vänner väl? att dom ska va glada och må bra. Och jag är glad att du hittat någon som gör dig lycklig, någon som är bra för dig. För det förtjänar du. Vi lovade varandra att ingen kille skulle komma emellan oss. Men du lät det hända. Jag har försökt fråga om vi ska göra något. Men det värsta va fan i lördags. Så jävla falskt av dig. Jag frågade fan om vi skulle träffas och du säger att du inte får. Sen ser jag dig träffa din kille. Är det allt man betyder?  Då vet jag. Jag hoppas att du förstår om du sätter dina vänner i andra hand som du gör nu, du kommer inte ha en enda vän kvar. Jag har aldrig satt dig i andra hand. Så varför gör du det med mig? Trodde aldrig att du skulle svika. Jag trodde faktiskt inte det om dig.. Sommaren på Lisse? Kommer du ihåg. Allt jävla kul vi gjorde. Så kul har jag aldrig haft. Jag börjar undra om vår vänskap verkligen va så stark som vi sa. Va allt bara en hög skitsnack? En jävla massa lögner? Jag bryr mig inte om dig längre. Hur ont det än gör. Hoppas du tar åt dig av detta. För den vänskap vi har är bortom denna värld. Du gör mig alltid så glad. Du får mig att känna mig bra. Nu gör du mig bara ledsen. Tack för tiden tillsammans. För jag orkar inte försöka mer. Så nu är det upp till dig. Kärlek kommer och går men vänskapen består? Jag är trött på att försöka. Får fan mer respons från en vägg än från dig. Sanningen gör ont. Det kanske aldrig skulle ha varit vi från början? Jag älskar dg men jag skiter i detta nu. Jag hoppas att du är jävligt stolt. Jag vill inte ha det såhär men är du redo att göra uppoffringar för våran vänskap som varit i 7 år eller väljer du hellre någon du varit tillsammans med i 4 månader?


Mysig helg

Underbaraste helgen på länge, i Fredags va jag med älsklingen och hade det sjukt underbart :D I lördags va vi på UKM när Måns, Tb, Per och Anton spela, det va så jävla bra så jag dör! Plus att min sötnos va hur snygg som helst och att det lät super bra :D Great work guys :D Sen blev det att åka och handla, sen när vi kom hem käka vi nacho chips och salsa och titta på melodifestivalen :D Haha mysigt :) Idag har vi varit iväg med mamma lite och sen gjorde vi världens godaste sallad med  tomat, gurka, sallad, paprika, fetaost, soltorkade tomater, kyckling och pasta. Så jävla gott det va :D Vi är kungar på att göra mat haha :D Sen efter det blev det chill och myspys. Nu ska man snart duscha och gå ut med hundarna och allt annat man gör innan man ska sova :)


                                                                                                                                                                                

Trodde verkligen att jag kände dig. Att jag kunde lita på dina ord, men du har svikit mig så jävla hårt denna gången. Kommer inte kunna lita på dig.. Ditt falska äckel. Skiter i hela vår vänskap,jag försöker hur mycket som helst men du bryr dig inte. Trodde inte våran vänskap kunde sabbas efter 7 år pga en kille du varit tsm med i 4 jävla månader. Ruttna och dö. Du har inte mig längre som vän.

                                                                                                                                                                                 



Älskar dig hjärtat. Så jävla fin är du.


RSS 2.0