schnööggt? :)

Måste bara visa en bild på det underbart söta linnet jag ska beställa imorn :D
Puss och kram :)


:)

Idag har det varit en hel mysig dag med töserna. Va inne i Kållered och kolla på kläder och sådant och fikade på ett mysigt ställe som hette Grafitti cafe :) Helt klart en välbehövd dag med personer som gör att man orkar dagana. Jag älskar er! <3

Sen efter det vid typ 19.00 åkte jag till kyrkan fö att ha möte om vad vi ska göra i helgen med alla konfimander. Italien resan närmar sig och jag längtar så sjukt mycket :)

Tror att jag börjar bli sjuk eller något :( Har ont i halsen och hög feber :( Inte bra. Antageligen är det min älskling som har smittat mig. Han va hos läkarn idag och fick vet att han har halsfluss och måste äta pencillin i 10 dagar, inte kul. Han får krya på sig :) Är sjukt trött också för Torbjörn sov hos mig inatt men han kunde inte sova och jag vakna ett par gånger så ska nog strax nana :D

Juste, haha alla fuckers som måste gå i skolan. Våran skola är stängd :D Stängde idag och kommer vara stängd imorn också :D:D:D:D:DD:

Nä, nu är jag trött och ska titta på tv och kommer antagligen somna framför den men aja :) Puss och hej, sov gott alla söta människor! :)<3


Mysigt :)

Igår va en jätte mysig dag :) Va med älskling hela dagen :) Myste och spela data (a' höhö. Sen åkte jag hem och gjorde iordning lite hemma. Sen vart det tillbaka till "familjen" hehe, vi tittade på melodifestivalen och käka chips och dip och drack cola, sketa mysigt! Sen tittade jag och bbaby på män som hatar kvinnor. Riktigt bra film verkligen! Sen efter det blev det att göra sig iordning för att nana :) Tyvärr sov jag typ inte en blund inatt "/ Så är redigt trött nu.. Typ mått konstigt hela natten, mått illa, ont i magen, huvudet och ryggen. Det sög. Så funderar på att lägga mig igen. ska eventuellt och vela i snön med hundarna så aa :) Skriver kanske senare :)
Puss :)


Ett måste.

♥♥♥Till Torbjörn Olsson♥♥♥

I livet behöver man grundstenar som gör att man kan leva. Som luft, mark, vatten, mat, sol, gräs, sand. Allt som bygger upp våran värld. En hel hög med saker som är förutsättningar för att vi ska kunna leva. Du är den enda förutsättningen jag behöver. För du är mina grundstenar. Allt jag behöver för att kunna klara av en helt vanlig dag på jorden.
Du har räddat mig flera gånger från att falla, från att hamna där jag va. Hjälpt mig i situationer som ingen annan vet om. I situationer som varit fruktansvärt svåra. Efter bara ca 1 månad i vårt förhållande började saker ske. Och det har pågått i ca 3 månader. Men det är över nu. Det har varit många med och motgångar. men framförallt är jag glad att vi funnits för varandra så gott det går, även om det har blivit en hel del tårar. Men detta bevisar bara att vi tar oss igenom vad som helst.
Du är så himla vacker på så många olika sätt. Vacker när du sover, när du skrattar, när du retas, när du kysser mig. Även när du gråter älskling är du vacker. DIna ögon sprider en sån otrolig värme, ett så otroligt ljus för alla i din närvaro. Din blick säger mer än 1000 ord. DIn söta näsa och dina mjuka läppar som jag älskar att kyssa. Du är så jävla underbar när du skrattar sådär helt hysteriskt och du får ett sånt speciellt skratt som bara du har. Din stora omfamning som ger en sån skyddande känsla att ingen kan skada mig. Jag har lika svårt varje gång at beskriva hur bäst du är. För det går inte. Dein perfektion är bortom alla gränser så det finns inga ord som går att förklara med. Du är så omhändertagande varje gång jag mår minsta pyttiga dåligt, det är en sak som jag verkligen älskar med dig. Du bryr dig om minsta lilla, även om man bara slog i lilltån. Du är så varm,gosig och helt galet kärleksfull. Snäll, ödmjuk och generös. Varje gång jag somnar vid din sida i din famn tänker jag att på det här sättet, precis såhär vill jag somna varje kväll resten av mitt liv. Min framtid vill jag dela med dig, bygga upp allt tillsammans. För du är min drömprins. Och jag kan inte leva en sekund utan vetskapen att du är min. Det skulle jag inte klara. Så våga inte lämna mig. För det går inte att andas utan dig. Ingen förstår hur stark min kärlek till dig är. Hur beroende jag är av dig. Som mitt eget heroin. Många säger att äkta kärlek inte finns. Om inte detta ör äkta kärlek jag känner till dig så är jag en alien.
Varje gång du tittar på mig med dina fina ögon som får mig att smälta känner jag mig oslagbar. Att jag är den bästa tjejen som finns. En prinsessa. Ja, som en prinsessa känner jag mig som. När du kollar djupt in i mina ögon och säger att du älskar mig. Då vet jag, det är du och jag föralltid. Och det ska alltid vara så.
Du är min prins och jag din prinsessa.
Jag älskar dig.
♥♥Nu och förevigt.♥♥


19 Februari

BORTBORTBORT
Fy vad jag är trött på snö nu. Och det ska bara bli mer! Jag orkar inte mer snö, vill ha vårtecken och lite värme. Jätte mysigt med snö över jul och där omkring. Men snart är februari slut och det ska bli snöoväder över hela jäkla landet. Liksom det är ingen riktig vinter på typ 8 år, då behöver det inte bli det nu heller, Och alla dessa kläder man måste ha. Man känner ju sig som en uppblåst barbadocka. Mycket mysigare med sommaren då man bara kan krypa ner i sina ballerina och skutta ut i shorts och linne. fast å andr sidan är det mysigt att gå i mjukisbyxor raggsockar och dricka varm choklad när det är kallt ute. Äsch, ingen idé att klaga, snön den försvinner inte snabbare för det tyvärr.

Jag saknar mina syskon oerhört mycket, speciellt mina bröder som jag typ träffar var tredje år. Och ni vet att ni är guld för mig även om vi inte pratar så ofta. Kommer ihåg hur jag och Jens alltid slog och drev mamma till vansinne. Än idag retar vi och provocerar varandra. Fast det är en del av oss. Och jag saknar dig Jens. Du är inte den du va, du hör av aldrig av dig och när man skriver till dig får man inget svar :( jag saknar dig och älskar dig jätte mycket Jens Friman. Och Jonas, vi hade aldrig den kontakten när vi va mindre. Men jag har insett nu när vi är äldre. Att vi är oerhört lika på många sätt. Och jag är glad att jag har dig i mitt liv. Du är den storebror som alla behöver. Och jag har dig. Älskar dig Jonas Friman!

Ikväll blir det väl en tråkig kväll. Älskling mår inte bra så kan inte träffa honom och pga av denna skit snö.Men vart med han hela dan sedan imorse. Följde med honom till frisören där han klippte sig och slinga sitt hår jätte fejnt :) Och jag älskar det så sjukt mycket. Blonda slinger är jävligt fint på honom :). Sen blev det hem att fika lite med hans mamma och bror. sen spela lite data haha sånt tönt jag vet och stolt över det. Sedan åkte vi traktor och skotta. Hehe det va också kul :)n Därefter blev det jätte god mat, fläskfilé och potatis:) Sen hemfärd i ovädret. Så nu det blir väl att slappa och gosa med hundarna. Sen är det väl bara att vänta och se vad kvällen har att erbjuda hemma. Kollar på The seeker nu. Och därefter blir det väl filmen Snakes on the plane. Haha kommer la dö.

Men nu ska jag vara social med mamsen :) Vi hörs imorn eller senare ikväll
Puss och kram ses på stan :)

♥EWELINA E STJERNBERG♥


Förlåtförlåtförlåtförlåt

Gaaah, jag har varit jättesämst på att skriva men nu ska jag köra igång igen :)

Det har väl inte hänt så mycket egentligen. Fyllde år den 9 februari. Fick nya möbler, klocka, tröja, piercing smycke och ska få mobil och tatuering inom kort :))
Lovet har varit rätt så soft. I fredags va jag och hjärtat hemma hos Becca och Måns och käkade middag bara vi fyra :) Grekiska köttbullar med pommes frites och tzatziki :) Och det va skit gott. Sen efter det så blev det att spela twister och det kan man ju säga att det blev en hel del skratt och lite speciella positioner haha. Sen spelade vi ett spel som hette vilda gester. Haha det va också rätt underhållande. Sedan efter det käkade vi chips och dip och popcorn som Becca typ åt upp haha ;p Sen va det hemfärd så vi va väl hemma runt 00.00 och därefter blev det till att susa sött :) 
I lördags va det i i stort sätt slapp dag. Sen på kvällen bjöd älsklingen på bio. Vi såg på filmen Farsan. Den va ju helt jäkla underbar. Sjukt kul men även dramatisk. Helt klart klart sevärd för alla. Man får vad man betalar för när man går på Fares Fares filmer haha. Sen efter det käka vi oss tjocka på mcdonalds (häslofarligt iknow) haha. Där träffade vi min farbror och hans fru av en ren slump:) sen efter käket åkte vi hem myste lite och sen somnade gott då också :)
I söndags va det en slapp dag, men en jätte mysig slappdag. Halva dagen hos mig och sen halva dagen hos hjärtat där man sov jätte gott :) Efter man hade spelat Left 4 dead och Wow haha *DET SKRIKER TÖNT HÄR JAG VET*. Övrigt i veckan har det varit slappt och mysigt med bebiis.
Saknar dock mina töser och dom ser jag inte förän på måndag, men det är väl bara att stå ut :)
Imorgon ska jag hänga med Torbjörn till frisören :) Moraliskt stöd om hans hår blir åt helvete. Haha nä, det kommer bli jätte fint :) Nu ska jag snart ge mig ut i snöovädret med mina jyckar, dom verkar lite trötta så får väl ta mig i kragen och gå ut fastän jag verkligen verkligen inte vill..
Plus att jag vill ha tillbaka mitt badrum :( Dom har hållt på och renoverat sen vecka 2 och det är liksom vecka 7 nu. Börjar bli störande. Så det finns fula toaletter och duschar på gården. Det funkar väl, men fan vad jag trött på det nu :(.
Näe, nu blir det ut med vovvarna och hoppa i sängen och glo tv eller eventuellt spela guitar hero.
Sov sött alla söta människor så hörs vi imorn :)
XOXO


RSS 2.0