:)

HEJ

Hoppas att alla har haft en supder duper bra julafton och fått massa kul :D

Själv fick man;
2500 kr
Sean paul parfym
Tofflor
Massa smink
Paris hilton parfyrm
Skumtomtar ( pappa köper det varje år xD)
M.m

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Saknar massa människor. Och snart är det ett nytt år så dags att lägga allt gammalt bakom sig och ta nya tag :)

Ha en bra dag :)
Puss


24 December

GOD JÄVLA JUL
..
U


Ewelina.

♥HEJ ALLA FINA MÄNNISKOR.♥

Ännu en dag med massa snö och jul känsla. Hur underbart är inte det då? Detta är jul, det är såhär det ska vara. Är det bara jag eller blir man faktiskt glad av snön? Man känner sig liten igen :). Bara imorgon kvar sen är det självaste julafton! Vad ska alla göra då? Själv ska jag åka bort och fira med släkt och vänner :) Och så hoppas man ju självklart att alla får det dom vill ha :) Själv vet jag redan hälften av alla mina julklappar som jag ska få. Haha lite tråkigt men då vet man iallafall att man får det man vill :). Vad finns det mer att säga. Juste , min kompis berättade för mig att hon hade det största vardags problemet. Och då tänkte jag: Shit detta måste jag höra. Och gissa vad hon säger. Jo, hon hittar inte sin finaste tröja som hon bara MÅSTE ha för hon skulle träffa världens snyggaste kille. Och jag tänkte lixom hallå, vad händer egentligen. Vardags problem? Aja. Det är väl hur individen definerar som vardags problem. Vad tolkar ni som vardags problem?

Sen en annan sak jag tänkt på. Varför glider familjen bara isär mer och mer ju äldre man blir? Det är väl nu man ska behöva sina syskon t.ex. Så himla fruktansvärt tråkigt att man ska förlora dom man bryr sig om. Men det är väl så det ska vara ibland.

Har nog inte så mycker mer att skriva så..


™ PEACE OUT HONEY ™


Smile? ;)

Hejj underbara läsare :)
Inte haft så mycket tid att skriva på sista men nu ska det bli bättring på detta . Snart är det jul och det är ju hur jävla gött som helst! Vi har snö oxå för en gångs skull så man kan väl inte klaga på att det inte blir en vit jul :) . Varit ute med hundarna och lekt dom tycker det är helt galet kul .Och  hoppas på att alla får det dom vill ha :D Haha.
Snart är det nytt år. Tänkt på några nyårs löften? Haha jag har varje år att svära mindre men det går ändå åt helvete så orkar inte bry mig (a' . Undra egentligen hur många som håller sina löften haha. Håller du ditt löfte om du ger något?!. Nu får ni faktiskt kommentera och berätta :D Kul att veta att man inte är den enda som suger på att hålla löften haha.

Snart får jag min mobil wohoo , är helt desperat efter en ny mobil. Den jag har nu lever typ sitt eget liv, stänger av sig och startar när den känner för det. Helt mongo ;sss Sen så har jag väl inte heller varit den bästa med mobiler heller (a' Lyckas alltid på något vänster men det är som det är.

Ha det bra gott folk :)
Puss Ewelina.


Att man kan.

 

Båda har slutat vara vi så jag har slutat vara jag.


Att dom man en gång kände så starkt för högg en i ryggen , inte bara en gång utan flera gånger om. Folk är så fulla av skit. Jag trodde jag kunde ta detta. Men jag va inte så stark som jag trodde. Allt bara faller isär mer och mer. Det är inte mycket som håller ihop mig längre. Jag faller isär psykist. Det gör ont att se dom man bryr sig om gråta. Även om vi inte är vänner såhär du fan ingen rätt och säga att jag ljuger. Du vet fan ingenting och du ska inte gå runt och prata om mina privat saker som jag sa till dig i tillit. Jag står ut med mycket men nu så skiter jag i vilket. Jag tänker inte öppna min käft, jag tänker inte visa mig i skolan. För det du gjorde mot mig idag, det kommer jag inte kunna förlåta.



Jag har oxå en gräns.

Och den är nådd nu.

Jag tål mycket.

Men inte längre.

Jag har fått nog av allt.

Förvänta er inget av mig längre.

Tack, du fick mig att falla tillbaka där jag va förut.



Helgen har varit helt okej. Mådde piss igår, men aja sånt är livet.
Dagem för övrigt har varit så jävla skit så det finns inte. Att folk kan va så himla falska.
Men aja, keep your head up high and fake your fucking smile.

Älskling, tack för att du finns. Du gör varje dag lätt att ta sig igenom. Tack för allt du hjälpt mig med när jag mått dåligt, tack för att du finns även när jag felar. Jag älskar dig så mycket och släpper aldrig taget om dig bara så du vet det.

Jag hittar inte andan jag hittar inte orden.
Du är den finaste ängeln på hela jäkla jorden.

<3


Japp

Idag har varit en jävla piss dag. Vakna kvart över 5 , somna halv 1. Sen träna massa på Lucia , som för den delen gick helt åt helvete , småglinen sjöng inte , folket kunde inte hälften av låtarna. man får ingen kommentar av musik läraren att det va bra. Känner man ju ba woho. Eller inte. Fick bara ett äckligt fitt G i hemkunskap som hon kan trycka upp långt . Hela dagen har varit hel skit , och folk bara bråkar och går runt och surar för att man finns. Ännu mer kul. Är trött som jag vet inte vad. Skolan känns som om den bara går åt helvete , funderar på att hoppa av efter 9:an . Dom har ändå inte det jag vill göra allra mest. Svårt att fixa idrottsgymnasie med karate? Jävla äckel fanskap. Syv sa att man kunde gå aspero gymnasie , kul lixom , inget av det jag vill göra där ändå. Skit samma. Får la välja stylist. Men jaja.

Helgen blir väl som den blir. Hoppas den blir bra och roligt. Ska va med älskling idag. Imorn blir det Becca vi ska supa och ha det kul. Sen på söndag vet jag inte vad. Bryr mig faktiskt inte. Vill ni göra något så smsa.

Tack och hej kuk i dig.


Chacha bloggen :P

Haha jao, haha som ni vet är vi ju kkungar på att baka pepparkaks hus , eller inte.  haha , ena väggen ramla och ena tak halvan ramla ner XD Fast det blev mer godisätance än själva bakandet , göttegrisar som vi är (a' v i försökte så gott vi kunde och ändå blev det inte bra , fast vi åt typ bara halva huset på fyra pers för sen mådde vi ordentligt illa + att efteråt skulle jag träna , men fan tjejer vi är bäst ändå även om vi inte kan bygga pepparkaks hus, och den person som inte tycker bilderna är roligare är tråkig . Huset vi skolan och skumtomtarna va lärarna haha :D Flikkor vi är bäst :D

Hahahaha vi hade världens tönt vikarie , nog den sjukaste gympa lektionen på länge , han hade byxorn upp t navel, tajt tröja , sjukaste dialekten , fulaste och dom nördigaste glasögonen som typ jaa , jag vet inte vad. Han va fetaste dissaren och sen i slutet skulle vi göra någonn jävla avslappning som inte ens va avslappnig skulle göra någon hel knas andnings övning fast det blev mest flumm av hela skiten , haha 9A är och förblir densamma oavsätt ålder och vilken vikarie <3


Tjaoo

Är i skolan , precis haft so . Nu blir det engelska redovisning , hoppas det blir bra , önska mig lycka till ;s
Sen blir det slöjd , sen ska jag och flickkorna ner och köpa massa saker tills imorn till pepparkaks baket :D Efteråt vid typ halv 7 blir det öppet hus på plus gymnasiet , ingen aning om vart det ligger men hej hå får la gå. Sen tillbaka hem till pappa och plugga som en blådåre .

Skriver väl i kväll om jag orkar <3

Hejj hopp gummi snopp

Go kväll gött fölk

Fyy faan , bajs dag verkligen , utvecklingssamtal woho eller inte , allmän piss dag , tänker på storebror hela jävla tiden . Tanken knäcker mig . Fick reda på att man har Ig i spanska WOHOO * careface* . Kommer hem och så blir det ingen jävla träning , då blir man ju cepe glad . Eller inte. Sen kommer man hem t pappsen och det har varit massa jävla plugg hela dagen , men är typ klar med det jag måste så det är ju nåt posetivt . Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet . Och jag saknar bbeboh , gör bara allt ännu värre . Men nu ska jag typ dra och glo tv eller något med lillsyrran. Börjar tjugo över tio imorn så det är rätt så softiis (y' 
Godnatt Sverige .


Ditt sätt att gå får mig att lamslå.
Din blick gör så att jag inte kan förstå.
På sätter du ler, det gör så att jag inte kan se.
Du får mig att vilja ge mer och mer.
När du går ifrån vill jag att du ska stanna.
Du får mitt hjärta att flamma.
När du pratar börjar jag att stamma.
För att du är du.
För att vi lever här och nu



Btw

Innan jag somnar så måste jag faktiskt säga att det är faktist inte alla som får träffa kungen ;D
eller va säger du Daniel :D


Chachaa / Kommentera (a'?

Senaste bloggen med mina kompisar gick rätt så åt helvete så nu kör jag på själv :D

Borde sova , orkar inte , vill inte , känner inte för det :D. Men aa jag är ju jag , Ingen mer kommentar om det :D
Imorn skola , ska ha utvecklings samtal, känns som om jag kommer få massa skit och typ 5 sidor fulla med frånvaro ;s Men jaah , efter skola blir det packa dra t karaten och sen hämtar pappa mig på centralen och är där ett par dagar :D


På onsdag ska jag och älsklingarna göra pepparkaks hus :D Haha resultat får ni se då :D

Ganska stark känsla av att jag borde stänga ner allt och däcka .

Puss och kram ses på stan (y'


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0